Oppas in Heemstede?

Zoek je een betrouwbare oppas in Heemstede? Vind bij ons jouw gescreende, vaste oppas of gastouder aan huis. We hebben zeker een lieve oppasser die ervoor zorgt dat jouw kleintjes het geweldig vinden als de oppaser er weer is!

Hallo! Ik ben Lotte ,van oppas service Nanny Nina Haarlem, Heemstede & Hoofddorp

Ik ben jouw persoonlijke city captain in Heemstede. Bel me gerust met al je oppasvragen, ik help je echt graag!

+316 12677064

lotte@oppasmadelief.nl

Wat voor oppas zoek je in Heemstede?

Oppas overdag / Au pair

Naschoolse oppas, Au pair, Gastouder met toeslag

Af en toe oppas

Een flexibele oppas voor een avondje of dagje weg.

Covid-19 Huiswerkhulp

Vakantieoppas, bruiloft, hotel & meer.

Bekijk welke oppassers bij jou op fiets afstand wonen in Heemstede

Reviews van ouders in Heemstede

Coen Timmer-van Gaalen

Superservice! Handig systeem met fotootjes en profieltekst om uit te kiezen. Goed selecteerde oppassers. We hebben met 2 nannies kennis gemaakt en het klikte met beide!

Judith Duin

Zelfs tot 30 minuten vantevoren konden de meiden nog een vervanger voor ons vinden! En het was echt een spontane dane. We zijn groot fan,
Joke en Marcel

Thomas, papa van 2

Ikram neemt de kids echt mee op pad, lekker naar buiten, dat vinden wij heel belangrijk. Ze vragen geregeld wanneer ze weer komt. Topper!

Oppasvragen over Heemstede


Nee hoor! Je kan gratis inschrijven en adresjes vinden.


OPPAS
De oppas verdient bij ons tussen 4 - 12 euro per uur als de kids slapen en 7 -14 euro per uur als ze wakker zijn.

SERVICE
Jouw gescreende oppas is altijd geregeld voor 14,99 per maand
Vaste Oppas overdag nodig? Bekijk de tarieven voor oppas overdag op de product pagina of bel ons!


Nee hoor! Het uurtarief van de oppas of nanny en de servicekosten zijn niet afhankelijk van het aantal kinderen.


Dien vrijblijvend je nanny verzoek in, dan gaan wij op zoek naar een oppas of nanny die op vaste dagen bij je werkt.
We stellen je graag een profiel voor waarmee je kan kennismaken.

Geen klik? Geen probleem:) Dan gaan we nogmaals voor je op zoek!

Tips van Nina: Leuke plekken in Heemstede met kinderen?

Ga je op stap met de kinderen en zoek je fijne plekken om te vertoeven? Wij geven je de 3 beste tips voorp lekken van insider moeders in Heemstede #love-it #heemstede #tip

Een dagje uit naar Heemstede? Er is van alles te doen! En wij hebben daarvoor 3 plekken uitgezocht! In Heemstede zijn we écht om te spelen :) En om aan het eind van de dag natuurlijk een rustig kind te hebben ;)<br /> <br /> Hotspot 1<br /> <br /> Wie kent het niet? De grootste speeltuin van heel Europa?! Linnaeushoff! Een indoor- en outdoor speeltuin die 7 maanden per jaar geopend is! Voor je kinderen echt een van de leukste plekken om naartoe te gaan! Er is dus ook een binnenspeeltuin voor het geval dat het regent (wat in Nederland helaas vaak voorkomt). Een écht dagje uit, iets wat je kinderen niet snel zullen vergeten! Wij waren langs gegaan toen het helaas dicht was.. Maar vanaf 1 april opent Linnaeushoff weer haar deuren :)<br /> <br /> Hotspot 2<br /> <br /> Hotspot 2 is een ontzettend leuke plek om lekker te gaan eten met je kids. De Konijnenberg! Tegenover de ingang van het wandelbos Groenendaal. Een heerlijk pannenkoeken restaurant waar jij je kids zeker blij mee gaat maken! <br /> <br /> Hotspot 3<br /> <br /> En als je dan zo lekker gegeten hebt bij De Konijnenberg is het natuurlijk super leuk om nog even het bos in te gaan! Wandelbos Groenendaal is niet zomaar een simpel bos. Midden in het bos zit Speeltuin Groenendaal. Deze speeltuin bevindt zich in dit prachtige bos met aan de overkant Kinderboerderij ’t Molentje. De speeltuin is geschikt voor jong en oud, maar vooral voor de kleintjes tot een jaar of tien. Van glijbanen tot klimrekken, van schommels tot bots scooters, er is van alles te doen! Ook een ritje met de Speeltuin Express mag uiteraard niet ontbreken. Ondanks dat er veel te doen is, is de speeltuin overzichtelijk zodat kinderen uitstekend in het oog kunnen worden gehouden en jij overdekt lekker een kopje koffie kan drinken :)

In welke wijken in Heemstede hebben we gescreende oppassers, gastouders en nannies?

Oppas Heemstede-Zuid<br /> Oppas Heemstede west van de spoorbaan<br /> Oppas Heemstede-Centrum

Plaatsen in de buurt waar we gastouders, nannies en oppassers hebben?

Oppas Cruquius<br /> Oppas Aerdenhout<br /> Oppas Haarlem<br /> Oppas Bennebroek<br /> Oppas Vijfhuizen<br /> Oppas Bentveld<br /> Oppas Zwaanshoek<br /> Oppas Vogelenzang<br /> Oppas Overveen<br /> Oppas Oosteinde (Hillegom)

Andere plaatsen waar we ook zitten!