Oppas in Leiden?

Zoek je een betrouwbare oppas in Leiden? Vind bij ons jouw gescreende, vaste oppas of gastouder aan huis. We hebben zeker een lieve oppasser die ervoor zorgt dat jouw kleintjes het geweldig vinden als de oppaser er weer is!

Hallo! Ik ben Crystel,van oppas service Nanny Nina Leiden, Wassenaar & Duin en Bollenstreek

Ik ben jouw persoonlijke city captain in Leiden. Bel me gerust met al je oppasvragen, ik help je echt graag!

0630031772

crystelbeute@nannynina.nl

Wat voor oppas zoek je in Leiden?

Oppas overdag / Au pair

Naschoolse oppas, Au pair, Gastouder met toeslag

Af en toe oppas

Een flexibele oppas voor een avondje of dagje weg.

Covid-19 Huiswerkhulp

Vakantieoppas, bruiloft, hotel & meer.

Bekijk welke oppassers bij jou op fiets afstand wonen in Leiden

Reviews van ouders in Leiden

Coen Timmer-van Gaalen

Superservice! Handig systeem met fotootjes en profieltekst om uit te kiezen. Goed selecteerde oppassers. We hebben met 2 nannies kennis gemaakt en het klikte met beide!

Judith Duin

Zelfs tot 30 minuten vantevoren konden de meiden nog een vervanger voor ons vinden! En het was echt een spontane dane. We zijn groot fan,
Joke en Marcel

Thomas, papa van 2

Ikram neemt de kids echt mee op pad, lekker naar buiten, dat vinden wij heel belangrijk. Ze vragen geregeld wanneer ze weer komt. Topper!

Oppasvragen over Leiden


Nee hoor! Je kan gratis inschrijven en adresjes vinden.


OPPAS
De oppas verdient bij ons tussen 4 - 12 euro per uur als de kids slapen en 7 -14 euro per uur als ze wakker zijn.

SERVICE
Jouw gescreende oppas is altijd geregeld voor 14,99 per maand
Vaste Oppas overdag nodig? Bekijk de tarieven voor oppas overdag op de product pagina of bel ons!


Nee hoor! Het uurtarief van de oppas of nanny en de servicekosten zijn niet afhankelijk van het aantal kinderen.


Dien vrijblijvend je nanny verzoek in, dan gaan wij op zoek naar een oppas of nanny die op vaste dagen bij je werkt.
We stellen je graag een profiel voor waarmee je kan kennismaken.

Geen klik? Geen probleem:) Dan gaan we nogmaals voor je op zoek!

Tips van Nina: Leuke plekken in Leiden met kinderen?

Ga je op stap met de kinderen en zoek je fijne plekken om te vertoeven? Wij geven je de 3 beste tips voorp lekken van insider moeders in Leiden #love-it #leiden #tip

Een dagje leiden! Een dagje gezellig met de kids of oppas kids weg? Geen idee wat te doen? Wij hebben voor jullie wat leuke hotspots in Leiden uitgezocht! <br /> <br /> Hotspot 1:<br /> Wil je oog in oog staan met een dino, voelen aan een mammoetbot van tienduizenden jaren oud of opgezette dieren aaien? Het kan allemaal in Naturalis! Het is een leerzame maar vooral leuke plek om heen te gaan met de kids! Ook is de benedenverdieping nog eens gratis. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. <br /> <br /> Hotspot 2:<br /> Wil je iets actievers doen met de kids? Ook geen probleem. Sportcomplex De Zijl heeft een sporthal en een zwembad. U kunt zwemmen in de wedstrijdbaden en natuurlijk niet te vergeten de 45 meter lange glijbaan! <br /> <br /> Hotspot 3:<br /> De kleine planeet is een gezellig kindvriendelijk café en kinderwinkel in één. Dé plek voor ouders en kinderen midden in het centrum van Leiden. Zeker een aanrader! Voor de ouders een goede bak koffie of thee met een lekker stuk zelfgebakken taart, en een gezonde lunch met verschillende keuzes. De kids kunnen zich prima vermaken in de speelruimtes terwijl de ouders lekker kunnen ontspannen.

In welke wijken in Leiden hebben we gescreende oppassers, gastouders en nannies?

Oppas Leiden Binnenstad-Zuid<br /> Oppas Leiden Stationsdistrict<br /> Oppas Leiden Roodenburgerdistrict<br /> Oppas Leiden Morsdistrict<br /> Oppas Leiden Merenwijkdistrict<br /> Oppas Leiden Stevenshofdistrict<br /> Oppas Leiden Binnenstad-Noord<br /> Oppas Leiden-Noord

Plaatsen in de buurt waar we gastouders, nannies en oppassers hebben?

Oppas Leiderdorp<br /> Oppas Zoeterwoude-Rijndijk<br /> Oppas Oegstgeest<br /> Oppas Zoeterwoude-Dorp<br /> Oppas Warmond<br /> Oppas Maaldrift<br /> Oppas Voorschoten<br /> Oppas Valkenburg<br /> Oppas Rijnsburg<br /> Oppas Westeinde (Zoeterwoude)

Andere plaatsen waar we ook zitten!