Oppas Vera

Vera (22)

Dol op knutselen!

Oppas in Amsterdam
€ 7 | € 10
Meet Vera Hiii, ik ben Vera en loop op dit moment stage in Amsterdam. Ik studeer in het kei gezellige Brabant, maar kom oorspronkelijk uit Arnhem. Ik ben altijd wel bezig. Ik hou ervan om te terrassen, kletsen en onder de mensen te zijn. Maar een goed boek of museum ect ben ik ook zeker voor te paaien. Ik heb jaren een muziekinstrument maar sinds ik studeer is dat niet meer mogelijk. Op dit moment woon ik in Amsterdam met 3 andere meisjes wat super gezellig is en waar altijd wel levendigheid in huis is. Daarnaast hou ik van lekker eten (wie niet), drinken en vind ik het leuk om veel dingen te ondernemen.

Ik ben op dit moment 21 jaar. Vanaf dat ik 15 was paste ik al op mijn buurmeisjes. Hier heb ik ongeveer 3 jaar opgepast. Daarnaast paste ik ook veel op bij andere adresje in de wijk. Ook ben ik een tijdje overblijfster geweest op een basisschool.

Ik vond het vroeger altijd geweldig als de oppas weer kwam. Dit hoop zoals mijn eigen oppas te zijn. Het was altijd gezellig, deden veel leuke dingen en ik mocht soms wat later naar bed. Haha nee ik vind het erg belangrijk als kinderen niet alleen maar achter schermpjes zitten. Ik vind het leuk om samen leuke dingen te doen. Zodat kinderen blij zijn als er een oppas komtErvaring Vera heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Vera heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Creative Business

Ervaring met babies

Nederlands

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Vera

1 review

Anja review on babysitter

Fam. Anja

Vera is een vrolijke, enthousiaste en open meid die de nodige ervaring heeft met oppassen. Kinderen lopen weg met haar omdat ze leuk kan meedoen met spel en dergelijke, maar ze stelt wel duidelijke grenzen als dat nodig is.