Oppas Madelein

Madelein (20)

Gek op muziek oppas

Oppas in Amsterdam
€ 5 | € 8
Meet Madelein Ik ben 19 jaar oud. Ik studeer verloskunde, hele gave studie. Ik weet dus ook hoe ik baby's moet verzorgen, en ik heb ook ervaring met oppassen op baby's. Ik speel een beetje piano en ik zing graag, hier wil ik graag lessen voor gaan volgen. Ik sta graag in de keuken en ik vind het super leuk om te bakken, dus ook met de kids! Verder ben ik creatief, dus verven zit er ook wel in ;).

Ik ben opgegroeid in een gezin met 5 kinderen. Ik was 10 toen mijn jongste zusje geboren werd, ik paste ook veel op haar, ook toen ze nog baby was. Ik kreeg op mijn 13e een oppasgezinnetje, deze kinderen waren iets ouder, rond de 10 jaar. Verder paste ik vanaf mijn 13e veel op bij ooms en tantes en bij ooms en tantes van vriendinnetjes. Op mijn 17e kreeg ik nog 2 vaste oppasgezinnen, met jonge kindjes. Ik heb dus veel oppaservaring en ook met alle leeftijden.

Ik houd veel van kinderen, het zijn mooie oprechte wezens. Ik ben een allrounder wat betreft activiteiten met de kids. Ik kan goed voorlezen, ik kan bijles geven, ik houd van bakken en koken. Ook zou het voor mij geen probleem zijn om lekker samen muziek te maken.Ervaring Madelein heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Madelein heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Verloskunde

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Madelein

2 reviews

Hilda review on babysitter

Fam. Hilda

Madelein is verhuist, maar was onze super oppas. De kids vinden het fantastisch als zij er is. Ze zijn nu 11, 8 en 5. Madelein was er vaak in de avond en deed dan een spelletje met ze en bracht de kids naar bed. Altijd goed!
Maaike review on babysitter

Fam. Maaike

Lief, leuk en betrouwbaar! Mijn kinderen vinden het heel leuk als Madelein komt oppassen. Ook met op bed leggen gaat het altijd goed.