Oppas Shane

Shane (19)

Tekenen!!

Oppas in Amsterdam
€ 8 | € 8
Meet Shane ik ben achttien jaar, ik hou van lekker sporten en actief en gezond bezig zijn, zo zit ik op kickboxen en rij ik paard. Ook ben ik erg veel bezig met mode en kunst, met mijn opleiding ben ik elke dag bezig met fashion design, maar ik hou zelf ook erg van naaien thuis, en museas probeer ik ook zo vaak mogelijk naar toe te gaan. Ik vind het heel leuk om met kinderen om te gaan, en pas al best een tijdje op, en ik hoop binnenkort op uw kinderen!!

Ik pas al zon ongeveer 4 jaar op waarbij ik ervaring heb met kinderen vanaf ongeveer 4 jaar tot 16, ik heb nog niet veel ervaring met hele jonge kinderen maar ik sta open voor alles en ik leer graag, dus twijfel niet om me daarvoor te vragen! Huiswerk kan ik zeker mee helpen, ik ben geen masterbrein maar ik doe mijn best !!!

Ik ben extra kok bij restaurant Domenica, dus ik hou van koken, en als uw kinderen daar geintresseerd in zijn kunnen we samen lekkere dingen bakken/koken, en ik kan ook altijd avondeten klaarmaken als dat nodig is! alles wat de kinderen leuk vinden ben ik in voor, soms zal dat lekker naar buiten zijn, tekenen, naar museas, knutselen, koken, spelletjes, noem maar op!

Ik hou van creatieve spelletjes verzinnen en lekker tekenen en buiten spelen met de kids!!! Ook vind ik bakken leuk voor als de kinderen wat ouder zijn en helpen met school gaat ook altijd goed! Oftewel ik heb het altijd naar mijn zin en volgens mij de kinderen ook !;)

Ervaring Shane heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Shane heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Specialist mode/maatkleding

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Shane

4 reviews

Claire review on babysitter

Fam. Claire

Shane is een super vriendelijke meid die erg betrouwbaar is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ze heeft altijd met plezier op mijn 3 kinderen gepast en dat ging heel goed. Ze is altijd op tijd en is respectvol in de omgang.
Hermans review on babysitter

Fam. Hermans

2 kinderen

Amsterdam

Shane is een topper! Ze is lief, behulpzaam, komt keurig op tijd en laat zich niet gek maken. Hele fijne eigenschappen voor een oppas. We raden Shane van harte aan!
Nijssen-de Bruin review on babysitter

Fam. Nijssen-de Bruin

1 kind

Amsterdam

We hadden gelijk een goed gevoel bij Shane! Ze straalt rust uit, is lief en begripvol. Ons dochtertje was duidelijk op haar gemak bij Shane. Zorgeloos voor ons zo'n fijne oppas en erg leuk voor de kleine.
King review on babysitter

Fam. King

1 kind

Amsterdam

Super sweet and super nice! Shane was a great help and I’m looking forward to booking her again.