Oppas in Delft?

Zoek je een betrouwbare oppas in Delft? Vind bij ons jouw gescreende, vaste oppas of gastouder aan huis. We hebben zeker een lieve oppasser die ervoor zorgt dat jouw kleintjes het geweldig vinden als de oppaser er weer is!

Hallo! Ik ben Romana,van oppas service Nanny Nina Delft & Rijswijk

Ik ben jouw persoonlijke city captain in Delft. Bel me gerust met al je oppasvragen, ik help je echt graag!

0651874484

romanavandenbos@nannynina.nl

Wat voor oppas zoek je in Delft?

Vaste oppas

Naschoolse oppas en gastouder aan huis met toeslag

Naschoolse oppas en gastouder aan huis met toeslag

Flexibele oppas

De enige gratis oppas app in Nederland

De enige gratis oppas app in Nederland

Au Pair

Jouw eigen live-in au pair uit het buitenland

Jouw eigen live-in au pair uit het buitenland

Bekijk welke oppassers bij jou op fiets afstand wonen in Delft

Reviews van ouders in Delft

Coen Timmer-van Gaalen

Superservice! Handig systeem met fotootjes en profieltekst om uit te kiezen. Goed selecteerde oppassers. We hebben met 2 nannies kennis gemaakt en het klikte met beide!

Judith Duin

Zelfs tot 30 minuten vantevoren konden de meiden nog een vervanger voor ons vinden! En het was echt een spontane dane. We zijn groot fan,
Joke en Marcel

Thomas, papa van 2

Ikram neemt de kids echt mee op pad, lekker naar buiten, dat vinden wij heel belangrijk. Ze vragen geregeld wanneer ze weer komt. Topper!


Nee hoor! Je kan gratis inschrijven en adresjes vinden.


OPPAS
De oppas verdient bij ons tussen 4 - 12 euro per uur als de kids slapen en 7 -14 euro per uur als ze wakker zijn.

SERVICE
Jouw gescreende oppas is altijd geregeld voor 14,99 per maand
Vaste Oppas overdag nodig? Bekijk de tarieven voor oppas overdag op de product pagina of bel ons!


Nee hoor! Het uurtarief van de oppas of nanny en de servicekosten zijn niet afhankelijk van het aantal kinderen.


Dien vrijblijvend je nanny verzoek in, dan gaan wij op zoek naar een oppas of nanny die op vaste dagen bij je werkt.
We stellen je graag een profiel voor waarmee je kan kennismaken.

Geen klik? Geen probleem:) Dan gaan we nogmaals voor je op zoek!

Tips van Nina: Leuke plekken in Delft met kinderen?

Ga je op stap met de kinderen en zoek je fijne plekken om te vertoeven? Wij geven je de 3 beste tips voorp lekken van insider moeders in Delft #love-it #delft #tip

Een dagje aan het oppassen in Delft? Wat valt er allemaal te doen in Delft? Voor de actievere kids en voor de kinderen die liever wat gaan lezen.. Voor iedereen wat dus! Maar wat allemaal? Dat lees je hier :)

Hotspot 1

Let op! deze hotspot is alleen geopend van 6 december t/m 5 januari!
Wij zijn gezellig langs geweest bij ‘Winters Delft’ dit is een super leuke schaatsbaan waar echt een soort winterdorp gemaakt is. Je hebt een buitenbaan én een binnenbaan! Het zit op het terrein van de campus van de TU Delft en is makkelijk bereikbaar! Er zit een schaatsenverhuur bij en genoeg schaats hulpjes beschikbaar dus geen excuses meer mogelijk ;)

Hotspot 2

De 2e plek waar wij zijn langs geweest is een plek voor de wat ‘rustigere’ kids. Het is namelijk DOK! De jeugdafdeling in DOK Centrum bestaat uit drie werelden. Ieder met zijn eigen thema en doelgroep. Een plek waar je gratis naartoe kunt gaan, vol plezier zelf kunt rondstruinen en ontdekken, leren, bouwen en onverwachte dingen beleven! Leuk voor kinderen van 1 tot 14 jaar! Je hebt in Delft 2 locaties, dus wat jou het beste uitkomt :)

Hotspot 3

Cafe LEF hebben wij als 3e hotspot uitgekozen! Een super leuk frans eetcafé waar je op zondagmiddag een leuke knutselmiddag hebt voor je kids! Tante Paprika komt langs bij LEF om samen met de kinderen te knutselen aan de lange tafel voorin het restaurant en ouders/ oppassers, jullie kunnen dan heerlijk ongestoord borrelen ;)

In welke wijken in Delft hebben we gescreende oppassers, gastouders en nannies?

Aart van der Leeuwbuurt Delft, Abtswoude Delft,, Ackersdijk Delft,, Afrikabuurt-Oost Delft,, Afrikabuurt-West Delft, Agnetaparkbuurt Delft, Aziëbuurt Delft, Biesland, Boerderijbuurt, Bomenwijk, Bosrand, Buitenhof-Noord, Buitenhof-Zuid, Centrum, Centrum-Noord, Centrum-Oost, Centrum-West, Centrum-Zuidoost, Centrum-Zuidwest, De Bras. De Grote Plas, Delftzicht, Den Hoorn, Dierenbuurt, Ecodus, Fledderusbuurt, Gillisbuurt, Heilige Land, Het Rode Dorp, Hoflaan, Hoornse Hof, In de Veste, Indische Buurt-Noord, Indische Buurt-Zuid, Juniusbuurt, Kerkpolder, Koepoort, Koningsveldbuurt, Krakeelpolder, Kuyperwijk-Noord, Kuyperwijk-Zuid, Latijns Amerikabuurt, Marlot, Ministersbuurt-Oost, Ministersbuurt-West, Molenbuurt, Multatulibuurt, Mythologiebuurt, Olofsbuurt, Pauwmolen, Pijperring, Poptahof-Noord, Poptahof-Zuid, Professorenbuurt, Reinier de Graafbuurt, Roland Holstbuurt, Schieweg-Polder, Sint Joris, Stationsbuurt, TU-Campus, TU-Noord, Tanthofkadebuurt, Verzetstrijdersbuurt, Vogelbuurt-Oost, Vogelbuurt-West, Voorhof-Hoogbouw, Vrijheidsbuurt, Westeindebuurt, Westerkwartier, Westlandhof, Wippolder-Noord, Wippolder-Zuid, Zeeheldenbuurt, Zuidpoort

Plaatsen in de buurt waar we gastouders, nannies en oppassers hebben?

Westland, de lier, Rijswijk, Den Haag, Pijnacker, Zoetermeer

Andere plaatsen waar we ook zitten!

Oslo, Amsterdam, Den Haag, Brussel, Wassenaar, Rotterdam, Utrecht Haarlem, Leiden