Oppas Anne

Anne (24)

Dansen en zingen!

Oppas in 's-Gravenhage
€ 7 | € 10
Meet Anne Hoi, ik ben Anne. Ik ben 24 jaar en ik zit nu in mijn derde jaar voeding & diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik heb zit op hockey en ik speel piano. Verder hou ik van knutselen en creatief bezig zijn, buitenspelen en koken. In mijn zomers ben ik reisleider voor kinderkampen, mijn lievelingskampen zijn de actiekampen en de crea kampen.

Hallo, ik pas graag op omdat ik graag met kinderen werk. In mijn vakanties ben ik dan ook reisleider voor kinderkampen (7-15 jaar) door heel Nederland en in het buitenland. Op het moment studeer ik Voeding en Diëtetiek op de Haagse Hogeschool, na mijn studie wil ik me ook graag op kinderdiëtetiek focussen. Om me hierop voor te bereiden begin ik in februari met de minor kindergeneeskunde. Ik vind het leuk om lekker bezig te zijn met de kinderen, lekker buiten spelen, binnen op de bank met een boekje of een film of gezellig knutselen.

Ervaring Anne heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Anne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Voeding en Diëtetiek

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Anne

1 review

Ferrier review on babysitter

Fam. Ferrier

2 kinderen

Wassenaar

Anne is een hele leuke en lieve oppas. Ze heeft 2,5 maand 3 dagen in de week op onze twee kinderen (5 en 7 jaar) opgepast. Ze doet leuke spelletjes en in de voorjaarsvakantie is ze met de kinderen gaan schaatsen bij de Uithof.