Oppas Cecilia

Cecilia (62)

Super betrouwbaar

Oppas in Utrecht
€ 10 | € 10
Meet Cecilia Hi ouders leuk kennis te maken, ik ben Cecilia ik kom oorspronkelijk uit Zuidamerika (Ecuador) maar ik heb de Nederlandse paspoort. Ik spreek spaans (moeder taal) Nederlands en Engels. Als volwassen persoon die ik ben focus ik me 100% op kinderen, maar ik vergeet nooit dat het kinderen zijn, dat wil zeggen spelen en plezier maken met ze. Ik heb met alle kinderen een mooie ervaring gehad. Mij pasie is koken ik kan jullie elke dag een zeker lekker en gevarieerde maaltijd aanbieden. Ik ben op zoek bij de families te wonen en als jullie geinteresserd zijn stuur me dan een bericht zoals we persoonlijke kunnen praten. Saludos,

Ervaring Cecilia heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Cecilia heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Akte Lager onderwijs zonder hoofdakte (oude kweekschoolopleiding)

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Spaans

Andere ouders over Cecilia

3 reviews

Familie Koopman review on babysitter

Fam. Familie Koopman

1 kind

Driebergen

Cecilia is een lieve, spontane, hartelijke en creatieve nanny. Zij heeft 2,5 jaar bij ons gewoond en onze zoon van 2 tot 4,5 jaar gezorgd en ook in het huishouden geholpen. Wij hebben Cecilia altijd als een familielid gezien en we houden nog steeds, jaren later, warm contact. Cecilia is zeer verantwoordelijk en voorzichtig met kinderen, het voelde altijd veilig om onze zoon met haar te laten. En een prettige bijkomstigheid, Cecilia kan heerlijk koken.
Masman review on babysitter

Fam. Masman

2 kinderen

ODYK

Cecilia heeft een middag opgepast op onze oudste en het was een groot succes! Ik kan iedereen Cecilia met een gerust hart aanraden.
Masman review on babysitter

Fam. Masman

2 kinderen

ODYK

Cecilia heeft een middag opgepast op onze oudste en het was een groot succes! Ik kan iedereen Cecilia met een gerust hart aanraden.