Au pair

Is een au pair wat voor jullie?


au pairs nanny nina

Hallo drukke gezinnen! Op zoek naar een au pair? Wij helpen je graag en zijn erkend referent met licentie van de IND. Daarnaast zijn wij het enige au-pairbureau waar je direct gratis toegang krijgt tot ons uitgebreide oppasnetwerk in het hele land.

Vragen of je aanvraag doen?
316 38502234
Aupair@nannynina.nl

Groet, Jasmijn, Ritsya en Erin Au Pair-agents Nanny Nina Nederland

Au pair bureau prijzen

Onze bureaukosten zijn voor EU au pairs €1597,- voor een zelfgezochte au pair en €2699,- als je wilt dat wij je au pair zoeken
Zoek je een au pair uit een non eu land? Onze bureaukosten zijn voor au pairs uit non eu landen zijn €1887 voor een zelfgezochte au pair en €2990,- als wij jouw au pair selecteren. Vul even je e- mail adress hieronder in dan stuur ik je meteen het volledige kosten overzicht!

Kosten au pair bureau nanny nina prijsoverzicht

page_service_au_pair.description_2

Plaats vrijbelijvend je aanvraag

au pairs nanny nina event in haarlem boottour for au pairs

Hoe het werkt

1. Plaats verzoek

Vul jouw au pair verzoek in via de link https://forms.gle/eCr6nTtKTWtWdZbk9

2. Intake gesprek

We bellen je binnen 2 werkdagen met meer informatie

3. Ontvang profiel

We stellen je binnen 3 weken een profiel voor.

4. Maak kennis

Doe de eerste betaling en plan samen een video call #nocurenopay

5. Administratie

Geen klik? Dan zoeken we nogmaals. Match?! Dan starten we alle administratie

6. Start!

Ontvang en ontmoet jouw au pair op Schiphol

Nanny Nina au pair agency uitleg video!

Plaats nu een vrijblijvende au pair aanvraag

Au pair worden? Meer info!

more information: https://nannynina.nl/page/nl/au-pair

Veel gestelde vragen

Klinkt chique he een au pair? Maar wat is het nu eigenlijk precies?

Een au pair is iemand uit het buitenland tussen 19 - 30 jaar oud die voor een bepaalde periode, zoals bijvoorbeeld een zomer, of tot maximaal een jaar bij het gastgezin in huis woont als een culturele uitwisseling. In ruil voor kost, inwoning en zakgeld ondersteunt de au pair bij de zorg voor de kinderen en het huishouden.

 

Meer weten? https://nannynina.nl/page/nl/au-pair

 

Wat voor taken heeft een au pair en hoeveel uur mag de au pair eigenlijk werken?
De au pair werkt maximaal 30 uur per week voor het gezin. Hierbij voert de au pair verschillende taken uit. Ze zorgt voor de kinderen door naar school of uit school te halen, ze brengt ze naar sporten, eet met de kinderen, helpt met huiswerk of legt ze op bed. Daarnaast doet een au pair ook de licht huishoudelijke taken in huis, denk hierbij aan de was, eten koken, stofzuigen, opruimen of de hond uitlaten.

Hoe vaak mag een au pair werken? Mag ze ook in het weekend werken?

Een au pair mag maximaal 30 uur per week werken. Een week bestaat, net als een gewone werkweek, uit vijf dagen. Echter, kan een werkdag ook in het weekend zijn. Per dag mag maximaal 8 uur gewerkt worden. Wanneer de au pair ook ‘s avonds werkt mag dit maximaal drie keer per week zijn. Daarnaast heeft de au pair recht op twee dagen vrij per week. Een keer per maand moeten deze vrije dagen in het weekend zijn.

Samen met de au pair kun je het werkrooster opstellen en de dagen inplannen. Voor beide is het fijn om dit te doen. Het geeft houvast en je weet op deze manier wat je van elkaar verwacht.

Hoeveel maanden mag een au pair bij een gastgezin blijven?


Een au pair mag van de Nederlandse overheid maximaal een jaar in Nederland blijven. Mocht u daarna nog wel gebruik willen maken van een au pair kan natuurlijk altijd gezocht worden naar een nieuwe au pair voor het volgende jaar. Lees meer over au pairs: https://nannynina.nl/page/nl/au-pair

 

Als gezin dien je een extra kamer te hebben voor de au pair. Daarnaast moeten de financiële middelen aanwezig zijn om de au pair kost, inwoning en zakgeld te bieden. Ook is het belangrijk om open te staan voor de cultuur van de au pair. Binnen het gezin zal Nederlands gesproken worden, niet de eerste taal van de au pair, het gastgezin kan er zelf voor kiezen of zij de au pair een Nederlands cursus aan willen bieden. Dit wordt over het algemeen wel aangeraden als bijdrage aan de culturele uitwisseling.

De kamer van een au pair moet tenminste 1 raam hebben dat daglicht binnenlaat en open kan. Ook moet de kamer een verwarming, verlichting, een bureau met stoel en kastruimte bevatten. Internet toegang moet voor de au pair in het gehele huis beschikbaar zijn.

Meer FAQ's